Cream of Rice
Endelig er den her! Utrolig enkel å bruke.
Å lage «Cream of Rice» er veldig enkelt.
Bland 3/4 måleskje (50g) med 150ml kaldt vann i en shaker, rist, og hell i en bolle.
Varmes i mikrobølgeovn i 1 minutt på full effekt og rør om.
Gjenta oppvarming og omrøring, eller prøv en annen væskemengde til du har konsistensen du vil ha.
Om ønskelig kan du koke opp ...
Les merÅ lage «Cream of Rice» er veldig enkelt.
Bland 3/4 måleskje (50g) med 150ml kaldt vann i en shaker, rist, og hell i en bolle.
Varmes i mikrobølgeovn i 1 minutt på full effekt og rør om.
Gjenta oppvarming og omrøring, eller prøv en annen væskemengde til du har konsistensen du vil ha.
Om ønskelig kan du koke opp Cream of Rice i en kasserolle.
Cream of Rice kan også lages med melk.
Hvis du har det travelt, kan du bare blande den i shakeren med væske, og drikke den kald.